Dabar yra 2010-09-09 08:30

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-16 00:20 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

ARS rašė:
Visks, nešu savo Gigabyte P35-DS3R, bo tinklo plokštė (integruota) parėjo, gal Gigabyte P35-DQ6 duos :D ... O ir HDD per ankštas pasidarė :D ...

Joa su X48 chipu duos, o tu jiem sakyk pas mane ramai netinka, tai jie tau dar + kokus 2 GB kit 1800 Mhz DDR3 ish Kingston, duos, nu tada manychiau kad busi laimingas :D

Į viršų
 Aprašymas Siųsti asmeninę žinutę  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-16 04:47 
Atsijungęs

uuu su maxtor atsargiai manoje istorijoje du jau pagedo :/ tetarnave 1m+ truputi, labai kreivokas reikalas ,

bet man idomu samsungas koki turejai kiek laiko naudojais juom ? pas maen pati vienas is hd sams'as tai zinai (as net nezinau koks ten jis, ar kada gavau, nezinau is kur.. tai veikia dar o.O baisoka truput kompiuteris tai eina koznas dienas)

o ten tu su ta korta tai lek kuo greiciau - as pats turejau galimybe gauti kone 2x spartesne vaizdalke nes turetas ati modelis uzsilenke kazkuomet anuomet tai man pasiulymas (kadangi nebegaminamas jau) laukti kolei gamintojas atsius nauja o kai mikroteste sake tai daugmaz galejau tiketis (; taciau laukti nuo 1men iki nepmaenu ar netgi 6minejo tai... sutikau daryti keitima :) taigi garantinis yra gerai xD

Į viršų

Pranešimo tema: Re: Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą
StandartinėParašytas: 2010-05-30 15:58 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Na va, viskas prasidėjo nuo to kai penktadienį dieną įsijungiau kompą ir pradėjo atsijunginėti internetas.. žiauriai tas užp.. mane. Paskambinau, pranešiau apie gedimą...
Šeštadienį atvažiavo senis iš TEO, pasijungė prie mano tinklo , po to per atstumą per kompą patikrino duomenis - pasakė kas parėjo mano modemas...

Na aš taip vis bandydamas kas kart per naują pasijungt kažkiek ištvėriau, po to visgi atsidariau tą modemą, ir ką jūs galvojat, atidarytą pajungus prie interneto net neėjo jam susijungt su stotimi, nekalbu jau apie vartotojo pasijungimą. Atidžiai apžiūrėjau, pamačiau kad vienas kondikas išsipūtes, na ką gi sedėjau valandą be interneto...

... Ir po to valandos man prašvito :D Taigi pas motinos pažįstamą, kuri yra mūsų kaimynė, kitapus gatvės gyvena, buvo irgi teo internetas :D Na ką gi jūs galvojate ? Sėdžiu dabar su jos buvusiu modemu ir patenkintas kaip dramblys esu :D

Į viršų

StandartinėParašytas: 2010-05-30 19:07 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

ResidentEvil rašė:
... Ir po to valandos man prašvito :D

Tau gerai, man jau trecia valanda nedaeina ka tuo norejai pasakyti.

Į viršų

StandartinėParašytas: 2010-05-31 11:19 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Tai gali parašyti to analizės knygą :D Interpretuoti savai ir bla bla bla... :D

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: ExP ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į: